Presentatie erfgoedplan Midwolda en Oostwold

Op donderdagavond 22 maart zal Onderzoeksbureau Elles Bulder plannen voor ontsluiting van het cultuurhistorisch erfgoed van de dorpen Midwolda en Oostwold (gemeente Oldambt) presenteren. De presentatie vindt plaats tijdens de open jaarvergadering van de Vereniging Dorpsbelangen Oostwold. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen in Café De Twee Oldambten te Oostwold (aanvang 20:00).

Het erfgoedplan voor Midwolda en Oostwold bestaat uit informatie over het veelzijdige erfgoed van de dorpen en een plan om dit erfgoed te ontsluiten voor bewoners en bezoekers. Enerzijds op digitale wijze (door gebruik te maken van QR-codes en Augmented Reality) met een interactieve route langs betekenisvolle plekken, en anderzijds door ontwikkeling van een cultuureducatief lespakket voor basisscholen in de regio.

Het erfgoedplan is opgesteld om het dorpsleven in de beide dorpen te stimuleren door enerzijds de betrokkenheid van de inwoners te vergroten en anderzijds het toerisme te bevorderen.

 

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Presentatie erfgoedplan Midwolda en Oostwold

  1. Pingback: Historische (film)avonden Midwolda en Oostwold – verhalen gezocht! | EllesBulder.nl Blog

  2. Pingback: Historische (film)avond Oostwold uitgesteld | EllesBulder.nl Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *