Historische (film)avonden Midwolda en Oostwold: verhalen gezocht!

Voor het erfgoedplan voor de dorpen Midwolda en Oostwold zijn de dorpsbelangenverenigingen van beide dorpen op zoek naar verhalen, foto’s en andere historische objecten over, van en uit de dorpen. Zij organiseren daarom twee inloopavonden, tijdens welke (oud-)bewoners hun anekdotes kwijt kunnen en aan kunnen geven of zij over beeldmateriaal, oude kaarten of andere zaken beschikken.

De beide avonden vangen aan met een historische film, waarna er gelegenheid zal zijn tot het vertellen van anekdotes aan leden van de werkgroep ‘Erfgoed Midwolda Oostwold’. Het programma:

31 mei
‘Midwolda in 1952’, met een toelichting van Theo Kiewiet en een korte inleiding van Jan Pieter Koers. Aanvang 20:00 uur, Gasterij Smits (Hoofdweg 170 te Midwolda).

4 juli
‘Oostwold in de jaren vijftig’, met een toelichting van Jan Smit. Aanvang 20:00 uur, Café de Twee Oldambten (Klinkerstraat 1 te Oostwold).

(Oud-)inwoners van Midwolda en Oostwold met een anekdote, foto of andere historische objecten en historisch geïnteresseerden zijn van harte welkom deze avonden bij te wonen!

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *