Historische (film)avond Oostwold uitgesteld

De historische (film)avond die op 13 juni zou plaatsvinden in Oostwold, is uitgesteld tot 4 juli. De eerste filmavond die op 31 mei plaatsvond in Midwolda was goed bezocht en heeft mooie verhalen en objecten opgeleverd. Op 13 juni zou de filmavond echter moeten concurreren met het EK-voetbal (Nederland-Duitsland) en daarom is deze verplaatst.

De filmavonden worden georganiseerd in het kader van het erfgoedplan voor de dorpen Midwolda en Oostwold. Hiervoor zijn de dorpsbelangen-verenigingen van beide dorpen op zoek naar verhalen, foto’s en andere historische objecten over, van en uit de dorpen. Tijdens de filmavonden kunnen (oud-) bewoners hun anekdotes kwijt en aangeven of zij over beeldmateriaal, oude kaarten of andere zaken beschikken.

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *