Presentatie Evenementenkalender Top van Groningen

Op donderdag 29 maart zal de nieuwe regio-VVV Top van Groningen haar eerste product, een regionale Evenementenkalender, officieel presenteren. Dit zal plaatsvinden tijdens het Toeristisch Café van de gemeente Delfzijl, een netwerkbijeenkomst voor toeristische en recreatieve ondernemers. Het eerste exemplaar van de Evenementenkalender zal hierbij overhandigd worden aan de gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Groningen, mevrouw Wilma Mansveld. Geïnteresseerden zijn van harte welkom deze avond bij te wonen.

De Stichting Top van Groningen beheert en exploiteert zes VVV-kantoren in de gemeenten Delfzijl, Eemsmond, Appingedam en Loppersum, sinds december 2011. De stichting regelt bovendien de marketing en promotie van de hele Eemsdelta-regio, die bekend staat om haar borgen, kerken en wierden. Onderzoeksbureau Elles Bulder verzorgt voor de eerste helft van 2012 het management a.i. van de stichting. Door het uitbrengen van de Evenementenkalender wordt het culturele, sportieve en culinaire aanbod in de regio op overzichtelijke wijze ontsloten.

Tijdens het Toeristisch Café wordt vooruitgeblikt op het komende toeristische seizoen. De avond wordt om 16:30 geopend in café-restaurant Jachthaven in Termunterzijl. Om 18:00 vindt de presentatie van de Evenementenkalender plaats.

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *