Workshop Plattelandswinkels ‘Boer in beeld’

Namens Stichting Streekeigen Product Nederland (SPN) nodigt Onderzoeksbureau Elles Bulder producenten en verkopers van streekproducten uit voor een inspirerende workshopserie rondom boerderij- en huisverkoop van (streek)producten. Wilt u online geen kansen laten liggen? Bent u nieuwsgierig en wilt u ook écht aan de slag met sociale media? Kom dan op woensdag 21 maart 2012 naar het Plattelandshuis in Ten Boer voor de workshop ‘Boer in beeld’ door Pieter Diphoorn van Syntens.

Het strategisch belang van sociale media staat centraal in deze workshop. Ook vragen als ‘wat levert het me op?’, ‘kost het niet te veel tijd?’ en ‘waar kan ik mijn doelgroep vinden?’ komen aan bod. Er worden voorbeelden van ondernemers getoond die reeds met succes online netwerken en daar zakelijk profijt van hebben. Deze workshop is een goede voorbereiding op een verdere verdieping die u als ondernemer eventueel samen met een expert op het gebied van sociale media kunt maken. De workshop is gratis toegankelijk; kijk voor meer informatie op de website van Plattelandswinkels Groningen.

De serie wordt vervolgd op woensdag 4 april met ‘Vers van de boer’. Deze avond wordt verzorgd door Maria van Boxtel, adviseur en ondernemer. Tenslotte is op woensdag 18 april de workshop ‘Op de boerderij’ gepland.

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *