Inschrijving Week van de Smaak geopend

De inschrijving voor activiteiten tijdens de Week van de Smaak is weer geopend! De Week van de Smaak vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats, van 29 september t/m 7 oktober. Het thema is dit keer ‘de aardappel’. Door het hele land zullen er markten en proeverijen georganiseerd worden om eerlijke en gezonde voeding bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

De Week van de Smaak wil bewustwording over streek- en seizoensproducten en biologische voeding bevorderen en een duurzame en gezonde eetcultuur stimuleren. De zes kernwaarden hierbij zijn: ambachtelijk, natuurzuiver, seizoensgebonden, diervriendelijk, duurzaam en van bekende herkomst. Voorbeelden van activiteiten tijdens de Week van de Smaak zijn proeverijen, markten, streekmenu’s, streekproductenroutes, open boerderijdagen en allerlei activiteiten voor de jeugd.

Alle activiteiten komen op www.weekvandesmaak.nl te staan. Via deze site kunt u zich aanmelden om mee te doen met een eigen activiteit. Wilt u worden opgenomen in de folder die speciaal voor de provincie Groningen wordt gemaakt, zorg er dan voor dat uw aanmelding vóór 25 juli binnen is.

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Inschrijving Week van de Smaak geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *