Inschrijving Dag van de Regio geopend!

Op 6 en 7 oktober zal voor de 9e keer de Dag van de Regio plaatsvinden. Het doel van de Dag is om de lokale bevolking kennis te laten maken met alles wat de eigen regio te bieden heeft. Ook toeristen ontdekken dankzij de Dag van de Regio de kwaliteiten van de streek. Het thema van de Dag is dit jaar ‘Duurzame Dorpen’.

Meedoen
In een tijd waarin het platteland vooral wordt gezien als krimpgebied willen wij de aantrekkelijkheid van de dorpen laten zien. En daar hebben we u bij nodig! Bedenk een spannende en originele activiteit, enthousiasmeer anderen om mee te doen en promoot de Dag van de Regio. Ons advies is om in uw omgeving op zoek te gaan naar (potentiële) deelnemers met wie u een gezamenlijke activiteit kunt organiseren, zoals een fietsroute of puzzeltocht langs meerdere deelnemers. Met z’n allen laten we Groningen bruisen!

Aanmelden en contact
Wilt u meedoen met uw straat, dorp of regio? Kijk op www.dagvanderegio.nl voor meer informatie, plan een bijeenkomst met uw dorpsgenoten en kom samen in actie. Inschrijvingen die vóór 15 juli binnen zijn worden meegenomen in de provinciale folder.

Heeft u een idee en wilt u er graag eens over van gedachten wisselen? Onderzoeksbureau Elles Bulder is coördinator van de Dag van de Regio voor de provincie Groningen. Schroom niet om contact met ons op te nemen via info@ellesbulder.com of 0597-593464!

Lees ook onze Dag van de Regio-nieuwsbrief voor alle nieuwtjes rond de Dag: Nieuwsbrief DvdR juni 2012

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *