Feest: 10 jaar Dag van de Regio!

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2013 wordt voor de 10e keer de Dag van de Regio gehouden. Een jubileumjaar dus, en dat willen we vieren!

Het thema van 2013 is Boerengoed, want het platteland biedt volop mogelijkheden voor een verrassende ontdekkingstocht. Monumentale boerderijen, ambachtelijke streekproducten, wandelingen of rondleidingen over een landgoed: de Dag van de Regio weet haar bezoekers al tien jaar lang te verrassen.

Op creatieve wijze laten de deelnemers zien wat de regio te bieden heeft. De Dag van de Regio stimuleert deelnemers om (opnieuw) de samenwerking aan te gaan en gezamenlijk een nieuwe kant van het eigen dorp te laten zien.

Proef de gastvrijheid van de eigen streek tijdens het eerste weekend van oktober. Samen presenteren onze deelnemers de parels van de regio. Het programma staat vanaf medio september op www.dagvanderegio.nl. Graag tot ziens!

Wilt u meedoen met uw dorp of regio? Kijk op www.dagvanderegio.nl voor meer informatie, plan een bijeenkomst met uw dorpsgenoten en kom samen in actie!

 

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *