Eerste Plattelandswinkel op het Hoogeland

Op vrijdag 19 oktober is de Broodboetiek Zuidwolde een Plattelandswinkel geworden. De  Broodboetiek is daarmee de eerste Plattelandswinkel op het Hoogeland.

De sfeervolle Broodboetiek van Wim en Menna Havinga is op vier ochtenden per week geopend. In de winkel wordt vers brood verkocht. Daarnaast bestaat het aanbod uit Groninger streekproducten zoals kaas, jam, sappen en eieren. Tevens verzorgt de Broodboetiek de catering bij feesten en recepties. Kortom, de lekkerste producten uit de regio zijn hier verkrijgbaar.

Plattelandswinkel Groningen is een samenwerkingsverband van boerderijwinkels en verkooppunten waar verse en houdbare producten worden verkocht die van gegarandeerd Groninger afkomst zijn. De producten onderscheiden zich door hun zuivere smaak en hoge kwaliteit. Kijk voor meer informatie op www.plattelandswinkels.com.

De uitbreiding van de keten van Plattelandswinkels is een onderdeel van het programma Streekproducten uut Grunnen. Dit is opgezet door de Stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN) in samenwerking met Groningse streekproductenorganisaties en wordt mede mogelijk gemaakt door LEADER, de Provincie Groningen en de gemeenten uit Noord- en Centraal-Groningen.

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *