Nieuwe plattelandswinkel geopend!

Op zaterdag 8 september is de molenwinkel van Mulder Pot in Kropswolde omgedoopt tot Plattelandswinkel. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst is er een proeverij van diverse streekproducten uit Groningen gehouden. De nieuwe Plattelandswinkel heeft allerlei leuke aanbiedingen en een kleine attentie voor iedere klant. Naast het standaardassortiment verkoopt deze Plattelandswinkel allerlei zelfgemalen, rijke broodmixen.

Mulder Pot heeft op 8 september ook het certificaat van het Gegarandeerd Groningen-keurmerk ontvangen. Het keurmerk wordt verstrekt voor de brood-, cake- en pannenkoekenmixen die zijn samengesteld uit meel van Gronings graan, wat in de molen te Kropswolde is gemalen en verpakt.

Plattelandswinkel Mulder Pot

Ook de Broodboetiek in Zuidwolde wordt Plattelandswinkel! Midden oktober wordt deze nieuwe Plattelandswinkel feestelijk geopend. Meer informatie volgt op dit blog!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *