Gezocht: Held van de Smaak 2012

Voorafgaand aan de Week van de Smaak 2012 (29 september t/m 7 oktober) vindt de provinciale verkiezing van de Held van de Smaak plaats. Het thema is dit jaar ‘de aardappel’. We zijn op zoek naar kandidaten die zich inzetten om de aardappel op een positieve manier voor het voetlicht te brengen. Kandidaten die bijvoorbeeld duurzame rassen ontwikkelen of bijzondere smaakvolle aardappelen telen, maar ook bedenkers van bijzondere aardappelgerechten kunnen worden aangemeld via het aanmeldingsformulier op www.weekvandesmaak.nl. Ook als u zo’n held kent, kunt u deze aanmelden voor de verkiezing! Aanmelden kan tot en met 31 mei.

Een deskundige jury beoordeelt de kandidaten op ambachtelijkheid, streekgebondenheid, duurzaamheid en bekijkt in hoeverre de kandidaten een voorbeeldfunctie in de sector vervullen. De winnaar gaat door naar de landelijke finale tijdens de Week van de Smaak.

Informatie over de verkiezing van de Held van de Smaak en over de Week van de Smaak kan worden verkregen bij de Regiocoördinator van de provincie Groningen, Elles Bulder.

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *