Workshop Plattelandswinkels ‘Op de boerderij’

Namens Stichting Streekeigen Product Nederland (SPN) nodigt Onderzoeksbureau Elles Bulder producenten en verkopers van streekproducten uit voor een inspirerende workshopserie rondom boerderij- en huisverkoop van (streek)producten. Bent u benieuwd naar wat een plattelandswinkel succesvol maakt? Kom dan op woensdag 18 april 2012 naar Fruitteeltbedrijf Oudebosch in Niehove voor de workshop ‘Op de boerderij’ door Maria van Boxel, adviseur en ondernemer.

Tijdens deze workshop gaat u op bedrijfsbezoek bij een boerderijwinkel. Hoe ziet een aantrekkelijke winkel er uit? Winkelinrichting en directe verkoop van boerderijproducten worden onder de loep genomen. Wat is er nodig voor de professionalisering van boerderijwinkels? Wat levert investeren in bouw of verbouw van de winkel op?

Om 19:00 vindt een rondleiding door het fruitteeltbedrijf plaats. De workshop start om 19:45 en is gratis toegankelijk. Deelnemers ontvangen bovendien het ‘Handboek directe verkoop van boerderijproducten’ (één exemplaar per bedrijf). Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Plattelandswinkels Groningen. ‘Op de boerderij’ is voorlopig de laatste workshop in de serie.

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *