Uitgebreide Groningen-bijlage in de nieuwe Seasons

Het lifestyle magazine Seasons, dat maandelijks verschijnt, wijdt in haar aprilnummer een bijlage van maar liefst 66 pagina’s aan de provincie Groningen. De bijlage, met als thema “De rijkdom van het nabije noorden”, bevat onder andere enkele parels van de provincie, zoals de Fraeylemaborg en Het Ontvangershuis te Slochteren, de Borg Welgelegen te Sappemeer en de oude pastorie De Amshoff in Kiel-Windeweer.

Onderzoeksbureau Elles Bulder heeft input geleverd voor deze bijlage, een initiatief van Stichting Erven A. de Jager en Marketing Groningen. Onder andere de Tuin en Kunst Tiendaagse, waarvoor Onderzoeksbureau Elles Bulder regiocoördinator voor Groningen Centraal is, wordt onder de aandacht gebracht.

De nieuwe Seasons, waarin met deze bijlage wordt getoond dat Groningen een provincie is om trots op te zijn, ligt sinds 28 maart in de winkel.

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *