Nieuw: het Lentebroodje!

Bart Kuiper, kok in restaurant Backhuys te Winschoten, ontwierp het nieuwe Broodje van de Streek: het Lentebroodje. Vol smakelijke, Groninger, ambachtelijke producten, dus lekker én duurzaam.

Het Broodje van de Streek is een belegd broodje met zoveel mogelijk ingrediënten uit de eigen regio. Duurzaam geproduceerd en natuurlijk zoveel mogelijk vers en uit het seizoen. In 2012 zullen er vier varianten worden uitgebracht: het lentebroodje, het zomerbroodje, het herfstbroodje en het winterbroodje. Zo geniet iedereen het hele jaar van de heerlijke producten van Groninger bodem. Het broodje zal te verkrijgen zijn in bedrijfskantines, zorginstellingen en in de horeca.

De provincie Groningen biedt volop gezonde, smaakvolle en duurzame streekproducten, voorzien van het landelijke keurmerk ‘Erkend Streekproduct’. Producten met dit keurmerk worden gegarandeerd duurzaam geproduceerd binnen een specifieke streek met grondstoffen uit deze streek.

Wilt u het Lentebroodje zelf bereiden? Klik hier voor het recept van Bart Kuiper!

Informatie over Groningse streekproducten en verkoopadressen vindt u op www.gegarandeerdgroningen.net, www.plattelandswinkels.com, www.spelt-pieterburen.nl en www.waddengoud.nl.

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *