Streekproducten op HorecaEvenTT in Assen

Van 13 tot en met 15 februari vindt in de TT Hall in Assen het jaarlijkse HorecaEvenTT plaats. Op deze horecabeurs is dit jaar voor het eerst ook een aantal producenten van Noord-Nederlandse streekproducten aanwezig. Deze zijn te vinden op het speciaal daarvoor ingerichte Streekproductenplein.
Hier is ook de Stichting Keurmerk Streekproducten Groningen vertegenwoordigd met de producten van haar keurmerk Gegarandeerd Groningen. Onderzoeksbureau Elles Bulder heeft de aanwezigheid van de Stichting op het HorecaEvenTT georganiseerd. Bezoekers van de beurs kunnen bij de stands van Gegarandeerd Groningen met verschillende producenten kennismaken en allerlei streekproducten proeven. Ook wordt er live gekookt door streekproductenproducent Peter Kuijer van Landgoed Bleijendael.

Voor een overzicht van de producenten op het Streekproductenplein klikt u hier. Naast het Streekproductenplein vindt u op het HorecaEvenTT ook een wijnplein, kookwedstrijden en een keur aan regionale en landelijke exposanten op het gebied van horeca en recreatie. De toegang voor dit event is gratis, bestelt u wel van tevoren uw toegangskaarten op de site www.horecaeventt.nl.

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *