Moi! Welkom in Oldambt

Per 1 januari 2010 vormen de gemeentes Reiderland, Scheemda en Winschoten de gemeente Oldambt. Als welkomstgeschenk voor alle inwoners van de nieuwe gemeente is het boek ‘Moi, welkom in Oldambt’ uitgebracht. In het boek staan interviews met bewoners en gebruikers van het Oldambt, en verschillende wandel- en fietsroutes. Aan de hand van de plaatsen langs de routes wordt teruggeblikt op de geschiedenis. Bij het boek verscheen de dvd ‘Wiede leegte mit daipte’ met beelden en verhalen van Oldambtsters over hun gebied.
Zowel het boek als de dvd vallen bijzonder in de smaak. Ook oud-inwoners van Oldambt willen graag een exemplaar bemachtigen. Vanuit het hele land zijn al aanvragen binnengekomen. Binnenkort zal het boek (in zeer beperkte oplage) te koop worden aangeboden. Houdt u onze website in de gaten voor nadere informatie!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *