Stem op de Groninger Held van de Smaak!

‘Bonen op je bord’ is het thema van de Week van de Smaak 2014. De Held van de Smaak-verkiezing staat dit jaar dan ook in het teken van bonen en peulvruchten. De kandidaten zetten zich in om bonen en peulvruchten op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Ze zijn een voorbeeld voor anderen qua ambachtelijkheid, duurzaamheid en het gebruik van streekgebonden producten.

Wie mag de provincie Groningen vertegenwoordigen bij de landelijke Held van de Smaak-verkiezing? Op www.ellesbulder.nl/heldvandesmaak vindt u informatie over de Groningse kandidaten en kunt u uw favoriete held naar de landelijke finale stemmen!

Er kan worden gestemd tot en met 31 augustus.

De Week van de Smaak vindt dit jaar plaats van 27 september tot en met 5 oktober. Overal in het land en in onze provincie worden activiteiten georganiseerd zoals proeverijen, kookdemonstraties, workshops en streekmarkten. Producenten, horecagelegenheden, zorginstellingen, cateraars en winkels kunnen meedoen door een smakelijke activiteit te organiseren en aan te melden op www.weekvandesmaak.nl. Doet u mee?

 

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *