Oproep: Hessels Zeefbanden zoekt materiaal voor jubileumboek.

Hessels Zeefbanden uit Heiligerlee is een familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat. In al die jaren zijn medewerkers gekomen en gegaan en heeft het bedrijf een geschiedenis opgebouwd. Ter gelegenheid hiervan willen ze een jubileumboek maken over het bedrijf en haar medewerkers. Om een mooi boek te kunnen maken is er materiaal nodig.

Onderzoeksbureau Elles Bulder gaat daarnaar op zoek en kan uw hulp goed gebruiken! Heeft u verhalen, anekdotes, foto’s, bouwtekeningen of ander materiaal dat kan bijdragen aan een mooi jubileumboek? Neem dan contact met ons op.
Telefoon: 0597-593464 of mail naar Jolanda Janssen.

 

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *