Groninger Held van de Smaak zet zich in voor kankerpatientje

Jan Dales uit Loppersum, in onze provincie verkozen tot Held van de Smaak, zet zich in om € 25.000 bij elkaar te krijgen zodat een elfjarig dorpsgenootje in Duitsland een behandeling tegen kanker kan ondergaan. Deze behandeling, die in Nederland niet mogelijk is, wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Daarom is Jan een actie begonnen om het getroffen gezin te helpen.

Jan Dales is onlangs verkozen tot Groninger Held van de Smaak en hij vertegenwoordigt de provincie Groningen bij de landelijke verkiezing op 27 september. Aan deze verkiezing is ook een publieksprijs verbonden. Op www.weekvandesmaak.nl kunt u uw stem uitbrengen op Jan Dales.

De Held van de Smaak verkiezing is onderdeel van de Week van de Smaak die dit jaar wordt gehouden van 27 september tot en met 5 oktober. Informatie over de Held van de Smaak en de Week van de Smaak kan worden verkregen bij de Regiocoördinator van de provincie Groningen, Elles Bulder via 0597-593464 of info@ellesbulder.com, of op www.weekvandesmaak.nl.

 

 

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *